Someverkostot

Asiantuntijana sosiaalisessa mediassa

Jos olet pohtinut verkkosivujen ja sosiaalisen median hyödyntämistä asiantuntijuutesi vahvemmassa esiintuomisessa, tämä Tohtoriverkoston webinaari on juuri Sinulle!

Tutkijoille sosiaalinen verkko on paitsi verkostoitumista, dialogia ja tiedonjakoa, myös arvokasta aineistoa. Se tarjoaa virallisia asiakirjoja elämänmakuisempaa tietoa siitä, miten aikamme ihmiset pitävät yhteyttä, elävät ja ajattelevat. Samalla sosiaalinen media haastaa perinteiset instituutiot: asiantuntemus vanhenee kätevimmin siten, että vetäydytään omaan kuoreen eikä lainkaan osallistuta avoimeen keskusteluun.

Webinaarissa saat kullanarvoisia vinkkejä ja inspiroivia esimerkkejä oman verkkojalanjälkesi harkittuun kasvattamiseen ilman, että kaikki aika täytyy uhrata somealttarille. Koulutuksessa opit

– mitkä ovat sosiaalisen median mahdollisuudet ja riskit asiantuntijatyössä
– mitä hyvä asiantuntijaprofiili ja verkkosivu vähintään sisältää
– millainen voisi olla oma kanavapalettisi
– ja mistä löydät inspiraatiota ja innostavia esimerkkejä jatkoon.

Kouluttaja: Miia Kosonen, Tohtoriverkosto ry

Ajankohta: ke 20.4.2022 klo 16.30 – 18.00

Toteutus: Alustus 45 min, Q&A -sessio ja oman suunnitelman työstäminen.

Hinta: 300 e, ilmainen Tohtoriverkosto ry:n jäsenmaksun maksaneille

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 14.4. tällä lomakkeella. Saat koulutuksen linkin ja pienen ennakkotehtävän sähköpostiisi, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

 

KTT, tutkija ja kouluttaja Miia Kosonen on vienyt suomalaista tietojohtamisen osaamista eteenpäin jo vuodesta 2003. Miia toimii tietojohtamisen tutkimuspäällikkönä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa (Xamk), jossa hänen työhönsä kuuluu digitaalisen tiedonhallinnan kehittämisen ohella pienyritysten sparraaminen Digiportaat-hankkeessa. Miia on nettiyhteisöjen pioneeri ja avoimuuden puolestapuhuja, joka on sosiaalisen median verkostoissa kuin kotonaan. Tämä oli myötävaikuttamassa myös siihen, että idea Tohtoriverkostosta sai alkunsa kesällä 2015. Miian blogi löytyy osoitteesta tohtorilletoita.com.

Miia-kuva