Someverkostot

Asiantuntijana sosiaalisessa mediassa

Jos olet pohtinut sosiaalisen median hyödyntämistä asiantuntijuutesi esiintuomisessa, tämä Tohtoriverkoston webinaari on juuri Sinulle!

Tutkijoille sosiaalinen media on paitsi verkostoitumista, dialogia ja tiedonjakoa, myös arvokasta aineistoa. Se tarjoaa virallisia asiakirjoja elämänmakuisempaa tietoa siitä, miten aikamme ihmiset pitävät yhteyttä, elävät ja ajattelevat. Samalla sosiaalinen media haastaa perinteiset instituutiot: asiantuntemus vanhenee kätevimmin siten, että vetäydytään omaan kuoreen eikä lainkaan osallistuta avoimeen keskusteluun.

Webinaarissa saat kullanarvoisia vinkkejä ja inspiroivia esimerkkejä oman verkkojalanjälkesi harkittuun kasvattamiseen ilman, että kaikki aika täytyy uhrata somealttarille. Koulutuksessa opit

– mitkä ovat sosiaalisen median mahdollisuudet ja riskit asiantuntijatyössä
– mitä hyvä asiantuntijaprofiili vähintään sisältää
– millainen voisi olla oma kanavapalettisi tämänhetkinen työuran vaihe huomioiden
– ja mistä löydät inspiraatiota ja innostavia esimerkkejä jatkoon.

Kouluttaja: Miia Kosonen, Tohtoriverkosto ry

Ajankohta: ke 17.6.2020 klo 17 – 18.30

Toteutus: Alustus 45 min ja Q&A -sessio 45 min osallistujia askarruttavista kysymyksistä.

Hinta: 300 e, ilmainen Tohtoriverkosto ry:n jäsenmaksun maksaneille

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

KTT, tutkija ja kouluttaja Miia Kosonen on vienyt suomalaista tietojohtamisen osaamista eteenpäin jo vuodesta 2003. Miia toimii T&K –tehtävissä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, jossa hänen työhönsä kuuluu digitaalisen tiedonhallinnan kehittämisen ohella pienyritysten sparraaminen Digiportaat-hankkeessa. Miia on nettiyhteisöjen pioneeri ja avoimuuden puolestapuhuja, joka on sosiaalisen median verkostoissa kuin kotonaan. Tämä oli myötävaikuttamassa myös siihen, että idea Tohtoriverkostosta sai alkunsa kesällä 2015. Miian blogi löytyy osoitteesta tohtorilletoita.com.

Miia-kuva