Asiantuntijana verkossa

Mitä asiantuntijana saa ja uskaltaa verkossa jakaa?

Tämä YKAn ja Tohtoriverkoston yhteinen koulutus pureutuu asiantuntijan sosiaalisen median näkyvyyteen kriittisellä mutta kannustavalla otteella. Kehitä digitaalisia urakyvykkyyksiäsi parhaiden asiantuntijoiden opastuksella!

Koulutuksen ensimmäinen osa 9.9. keskittyy työhyvinvoinnin näkökulmaan vertaiskeskustelujen ja -esimerkkien avulla. Kuinka löytää oma verkkorooli ja -ääni, säilyttää tasapaino verkkoajan ja laitevapaan ajan välillä, ja pysyä tolkuissaan yhä kärkevämmiksi käyvien keskustelujen keskellä?

Asiantuntijavieraana on Salla-Maaria Laaksonen (dosentti, VTT), viestinnän, teknologian ja organisaatioiden tutkija Helsingin yliopistosta. Hän tutkii teknologisen julkisuuden valta-asetelmia sekä datan, algoritmien ja automaation käyttöä organisaatioissa. Hän on myös aktiivinen tiedeviestijä ja asiantuntijaviestinnän kouluttaja. Tutustu Sallaan LinkedInissä. Löydät hänet somesta tunnuksella @jahapaula.

Koulutuksen toisessa osassa käydään läpi asiantuntijan sosiaalisen median näkyvyyden juridisia kysymyksiä, maineen- ja riskienhallintaa sekä vihapuhetta ja maalittamista. Ajankohta täsmentyy myöhemmin.

Ajankohta: to 9.9.2021 klo 17.00 – 18.15

Paikka: Zoom

Toteutus: Asiantuntija-alustus, pienryhmätyöskentely ja vertaiskeskustelu

Hinta: 300 e, ilmainen Tohtoriverkosto ry:n jäsenmaksun maksaneille ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen jäsenille

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Ilmoittaudu viimeistään 7.9. Paikkoja on 100:lle.

Tervetuloa mukaan!