Käsitetyöpaja

Käsitteet – merkityssisällöt – ovat selkäranka, joihin väitöskirja ja muu tutkimuksen tekeminen nojaa. Käsitetyöpajassa tutustutaan ja kokeillaan käsiteanalyysin tekniikoita learning cafe -tyyppisesti.

Käsiteanalyysi piiloutuu usein tiedonalojen omiin menetelmiin. Kaiva se esiin ja tee siitä tehovälineesi!

Käsitetyöpaja on uusi toteutus Tohtoriverkoston tarjonnassa. Työpaja järjestetään Hyvinkäällä Laurean tiloissa kirjoitusretriittiä edeltävänä iltana. Tämä onkin erinomainen tilaisuus työstää ensin oman tutkimuksen kannalta keskeisiä käsitteitä ja edistää sen jälkeen tekstiä analyysin pohjalta. Ota siis hyöty ja ilo irti molemmista! Voit toki ilmoittautua myös vain toiseen tapahtumaan.

Ajankohta: to 21.3. klo 16.00–19.00, välissä pieni tauko

Paikka: Laurea, Hyvinkää, Uudenmaankatu 22. Tarkemmat ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille spostitse.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 15. maaliskuuta. Tiedotamme tällä sivulla, jos ryhmä tulee täyteen jo aiemmin.

Max 12 osallistujaa.

Työpajan vetää Tohtoriverkoston hallituksen jäsen ja perustajiin kuuluva FT (informaatiotutkimus) Juha Kämäräinen. Juha on freelancer ja kokenut tiedonkäytön tutkija, joka on analysoinut mm. osaamisen käsitehistoriaa. Juhan väitöskirja käsitteli tiedonkäytön ilmiöitä ammattikorkeakoulujen opinnäytetöissä.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds