Kirjakahvit

Tohtoriverkoston kirjakahvit ovat epämuodollisia verkossa toteutettavia kahvituokioita, joissa jutellaan kullakin kerralla tietystä uutuuskirjasta tai muutoin kiinnostavasta opuksesta. Lukupiiristä poiketen edellytyksenä ei ole, että olisit ehtinyt lukea kirjan etukäteen – mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä ihan vain kuuntelemaan ja hengailemaan.

Ensimmäiset kirjakahvit ovat perjantaina 2. kesäkuuta 2023 klo 15-16, paikkana Google Meet. Aiheena on kevään uutuuskirja Karjalainen, Ukkonen-Mikkola & Mäkelä ”Miten tulla tohtoriksi — akateemista aherrusta ja arjen valintoja”. Kirja antaa konkreettisia neuvoja ja vinkkejä väitöskirjaprosessin eri vaiheisiin opintoihin hakeutumisesta väitöskirjan työstämiseen ja karonkan järjestämiseen asti. Kirjan pääviesti on: sinä pystyt siihen!

Etenkin väitöspolulla olevien kannattaa tulla mukaan ja napata parhaat vinkit takataskuun, mutta kirjalla on annettavaa myös jo tohtoroituneille kokemusten reflektoinnin kautta 🙂 Kirjoittajista Anne-Maria Karjalainen on mukana kirjakahveilla!

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 31.5.

Tapahtuman linkki toimitetaan ilmoittautuneille edellisenä päivänä, 1.6. Muistathan myös lisätä tapahtuman kalenteriisi tältä sivulta.

Tervetuloa!

Date

kesä 02 2023
Expired!

Time

15:00 - 16:00

Paikka

Online