Kirjakahvit

Tohtoriverkoston kirjakahvit ovat epämuodollisia verkossa toteutettavia kahvituokioita, joissa jutellaan kullakin kerralla tietystä uutuuskirjasta tai muutoin kiinnostavasta opuksesta. Lukupiiristä poiketen edellytyksenä ei ole, että olisit ehtinyt lukea kirjan etukäteen – mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä ihan vain kuuntelemaan ja hengailemaan.

Ensimmäiset kirjakahvit ovat perjantaina 2. kesäkuuta 2023 klo 15-16, paikkana Google Meet. Aiheena on kevään uutuuskirja Karjalainen, Ukkonen-Mikkola & Mäkelä ”Miten tulla tohtoriksi — akateemista aherrusta ja arjen valintoja”. Kirja antaa konkreettisia neuvoja ja vinkkejä väitöskirjaprosessin eri vaiheisiin opintoihin hakeutumisesta väitöskirjan työstämiseen ja karonkan järjestämiseen asti. Kirjan pääviesti on: sinä pystyt siihen!

Etenkin väitöspolulla olevien kannattaa tulla mukaan ja napata parhaat vinkit takataskuun, mutta kirjalla on annettavaa myös jo tohtoroituneille kokemusten reflektoinnin kautta 🙂 Kirjoittajista Anne-Maria Karjalainen on mukana kirjakahveilla!

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 31.5.

Tapahtuman linkki toimitetaan ilmoittautuneille edellisenä päivänä, 1.6. Muistathan myös lisätä tapahtuman kalenteriisi tältä sivulta.

Tervetuloa!