Kirjoita kiireettä -kirjoitusretriitti

Tohtoriverkoston kirjoitusretriitti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat rauhoittua kirjoittamaan yhdessä muiden kanssa. Voit vapaasti valita, mitä kirjoitat: tutkimusartikkelia, väitöskirjan osiota, romaania, novellia, tietokirjaa, blogia.

Retriitti pidetään Hyvinkäällä, jonne saavutaan omatoimisesti. Kirjoituspaikkana on pieni kulttuurikahvila ja -keskus Arkikulta, os. Koulukatu 8. Arkikullan arvoja ovat kiireettömyys, luovuus ja kohtaaminen – juuri kuten Tohtoriverkoston kirjoitusretriiteissä!

Lounas on omakustanteinen, mutta yhdistys tarjoaa retriitin päätteeksi iltapäiväkahvin/-teen ja valitsemasi vohvelin Arkikullan listalta. Saatavilla on niin gluteenittomia kuin vegaanisia vohveleita.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 15. maaliskuuta. Tiedotamme tällä sivulla, jos tapahtuma tulee täyteen jo aiemmin.

Tilaan mahtuu max 12 osallistujaa.

 

Ohjelma:

9.00–9.30 Tervetuloa, esittäytyminen ja päivän tavoitteet

9.30–10.45 Kirjoittamista

Tauolla pientä ulkoilua sään salliessa

11.15–12.30 Kirjoittamista

Lounas

13.30–14.45 Kirjoittamista

14.45 – 15.00 Yhteenveto ja päivän päätös

15.00–16.00 Kahvia/teetä ja vohvelit

 

Yhdessä kirjoittaminen tarjoaa vertaistukea, uusia ideoita ja tuttavuuksia. Kirjoittaminen rytmitetään pomodoro-tekniikalla. Tule mukaan – tavoitteellisuus, hyvä seura ja oikea rytmi saavat ihmeitä aikaan!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds