Kuvallinen kerronta

Kuva voi parhaassa tapauksessa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa, ja kuvallisella kerronnalla voit moninkertaistaa tutkimuksesi ja viestiesi tavoittavuuden. Onnistunut kuvallinen kerronta auttaa herättämään niin ammattilaisyleisön kuin laajempien maallikkokohderyhmien huomion niin, että he pysähtyvät juuri sinun viestisi kohdalle.

Tässä koulutuksessa opit kuvallisen kerronnan perusteet, ja miten kuvallista kerrontaa voi hyödyntää erityisesti tiedeviestinnässä.

Saat myös 1) katsauksen visuaalisuuteen sekä kuvien ja videoiden käyttöön sosiaalisessa mediassa 2) käytännön esimerkkejä siitä, miten käyttää kuvallista kerrontaa kertoaksesi oman tutkimuksesi tarinaa 3) vinkkejä maksuttomista visuaalisuutta tukevista apusovelluksista.

Ilmoittaudu koulutukseen ja saat välineitä, joiden avulla nostat viestintäsi uudelle tasolle!

Ajankohta: ti 6.6.23 klo 17.00 – 19.00

Paikka: Teams, osallistujat saavat kalenterikutsun ilmoittautumisajan päätyttyä eli päivää ennen tapahtumaa. Muistathan lisätä tapahtuman omaan kalenteriisi tältä sivulta!

Hinta: 300 e, ilmainen Tohtoriverkosto ry:n vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 4.6.

Lisätietoa kouluttajasta
Tomas Sjöblom on monikanavaisen tiedeviestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija sekä freelance-kouluttaja. Hänellä on useiden vuosien kokemus tiedeviestinnän kehittämisestä ja tekemisestä sekä sosiaalisessa mediassa että muissa medioissa. Tomas johti useiden vuosien aikana tuloksellisesti Helsingin yliopiston sosiaalisen median viestintää eri kanavissa, erityisalueenaan tieteestä ja sen tekemisestä kertovien formaattien tuottaminen ja kehittäminen. Nykyisin Tomas tekee päivätyökseen Kelan tutkimusviestintää, ja siinä sivussa hän tekee monipuolisia tiedeviestintä- ja somekoulutuksia.