WordPress-kuva

Osaamisen kotipesä – omat verkkosivut

Asiantuntijan verkkosivujen perustehtävä on levittää tietoa, luoda kiinnostusta ja poikia yhteydenottoja. Myös hyöty sosiaalisen median käytöstä on merkittävästi suurempi, jos sen kautta voidaan ohjata tiedon etsijöitä ja asiakkaita omille verkkosivuille. Ne ovat osaamisen kotipesä, johon kootaan olennainen – ja vain se.

 

Yliopistojen sivuilta yksittäisen asiantuntijan löytäminen on usein hankalaa, eikä lopputulos välttämättä juuri puhuttele ei-akateemista tiedon tarvitsijaa. Lisäksi kaikki tarvittava asiantuntemus ei löydy tutkimusorganisaatioista tai ole juuri sillä hetkellä niiden palveluksessa.

Irtaudu siis tutkimusjulkaisulistausten harmaudesta ja luo itsesi näköinen kokonaisuus!

Koulutus ei vaadi ennakkotietoja. Tärkeintä on kiinnostus lähteä kehittämään tai parantamaan omaa osaamisen kotipesää käytännönläheisten vinkkien ja toteutusta helpottavien palveluiden avulla. Tervetuloa mukaan oppimaan taatusti yleishyödyllisiä digitaitoja!

Tämän koulutuksen osallistujille suositellaan myös täydentävää ’Asiantuntijana sosiaalisessa mediassa’ -koulutusta, joka pidetään 7.4.2021.

Max 20 osallistujaa.

Koulutuksen sisältö: 

  • Neljä oivallista esimerkkiä asiantuntijan verkkosivuista – ja mitä voimme oppia niistä
  • Vaihtoehtoja osaamisen kotipesän toteuttamiseen
  • Verkkosivuprojektin muistilista
  • WordPressin perusteet
  • Elementor-suunnittelutyökalun lyhyt esittely

 

Ajankohta: to 18.3. klo 16.30 – 18.00

Toteutus: Webinaari

Hinta: 300 e, ilmainen Tohtoriverkosto ry:n jäsenmaksun maksaneille

Kouluttaja: Miia Kosonen, Tohtoriverkosto ry

KTT, tutkija ja kouluttaja Miia Kosonen on vienyt suomalaista tietojohtamisen osaamista eteenpäin jo vuodesta 2003. Miia toimii T&K –tehtävissä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, jossa hänen työhönsä kuuluu digitaalisen tiedonhallinnan kehittämisen ohella pienyritysten sparraaminen Digiportaat-hankkeessa. Miia on nettiyhteisöjen pioneeri ja avoimuuden puolestapuhuja, joka on sosiaalisen median verkostoissa kuin kotonaan. Tämä oli myötävaikuttamassa myös siihen, että idea Tohtoriverkostosta sai alkunsa kesällä 2015. Miian blogi löytyy osoitteesta tohtorilletoita.com.

Miia-kuva