Oivalla osaamisesi -työpaja

Tohtoriverkoston suositut Oivalla osaamisesi -työpajat tekevät muutaman vuoden tauon jälkeen paluun. Syksyn 2023 tilaisuudet toteutetaan yhteistyössä Loimun ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen kanssa.

Tohtoritutkinnon suorittamisen jälkeen ja akateemisella uralla ollessa voi oman osaamisensa kanssa joutua hukkaan. Akateemisella polulla tulee varmasti vastaan aiheeseen syvemmin perehtyneitä tai enemmän julkaisuja aikaansaaneita tutkijoita. Kilpailu tutkimusrahoituksesta korostaa oman tutkimusaiheen ja lähestymistavan ainutlaatuisuuden merkitystä ja kohdistaa huomion ensisijaisesti niihin.

Entä mitä työuran kannalta tärkeää tutkija itse osaa? Mitä jos suuntaisinkin yliopistolta muualle työhön? Miten tutkimusmaailmasta tulevana menestyn rekrytoinneissa? Millaista osaamista arvostetaan tutkimusmaailmassa ja sen ulkopuolella?

Työpajassa lähestytään tutkijoiden osaamista käytännönläheisesti ja yhteisten pohdintojen kautta. Työpajaan osallistuneet kokoavat omaa osaamistaan sanoituksiksi, joita pystyy hyödyntämään sekä akatemiassa että sen ulkopuolella.

Tule mukaan oivaltamaan osaamisesi!

Kouluttaja: Urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen, Loimu ry

Ajankohta: ke 27.9.2023 klo 14.00 – 17.00

Toteutus: Työpaja 3 h Zoomissa

Hinta: 300 e, ilmainen Tohtoriverkosto ry:n jäsenmaksun maksaneille

Ilmoittautuminen: Tohtoriverkostolaisten osalta syyskuun tapahtuma on täynnä. 15.11. järjestettävässä työpajassa on vielä hyvin tilaa!

Lisätietoa kouluttajasta:

Suvi Liikkanen on tohtoreiden osaamiseen ja uravalintoihin perehtynyt uravalmentaja ja ammattiliiton palveluiden kehittäjä. Tohtoreiden osaamisen hyödyntäminen suomalaisilla työmarkkinoilla sekä tutkijakoulutettujen hyvä urakehitys on hänelle tärkeä tavoite työelämässä.