Psykologinen palautuminen asiantuntijatyössä

Tämä Tohtoriverkoston, Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen ja Loimu ry:n yhteinen koulutus syventyy ajankohtaiseen teemaan: palautumiseen.

Sisältö

Mitä psykologinen palautuminen on ja miksi se on tärkeää asiantuntijatyössä?

Millaiset tekijät voivat vaikeuttaa palautumista ja haastaa työhyvinvointia?

Millaisista merkeistä tunnistaa palautumisen tarpeen, pitkittyneen stressin ja onnistuneen palautumisen?

Tutustutaan DRAMMA-mallin pohjalta kuuteen palautumista edistävään kokemukseen ja pohditaan keinoja näiden kokemusten tukemiseen kuormittavassa arjessa.

Luento-osuuden lisäksi koulutuksessa varataan aikaa yhteiselle keskustelulle ja yhdessä oppimiselle.

Ajankohta: to 29.9. klo 17.00 – 19.00

Paikka: Koulutus järjestetään Loimu ry:n Zoomissa. Linkki toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Muistathan lisätä koulutukseen omaan kalenteriisi tältä sivulta!

Ilmoittautuminen: Tohtoriverkosto ry:n jäsenet ilmoittautuvat mukaan tällä lomakkeella. Ilmoittaudu viimeistään 23.9.

Kouluttaja Anniina Virtanen on psykologi, tutkija ja tietokirjailija. Hän työskentelee tällä hetkellä Työterveyslaitoksella tutkijana psykologista työhyvinvointia käsittelevien aiheiden parissa sekä kouluttaa työyhteisöjä työhyvinvointiin ja palautumiseen liittyvistä aiheista. Anniina väitteli psykologian tohtoriksi loppuvuodesta 2021. Väitöskirja käsittelee suomalaisten opettajien työkuormituksesta palautumista. Anniina on kirjoittanut myös yleistajuisen tietokirjan nimeltä Psykologinen palautuminen, joka julkaistiin syksyllä 2021.

Kuvaaja: Heidi Strengell