Timantti

Timanttinen CV

Oman osaamisen markkinoinnin tärkein dokumentti on CV. Se on kuin myyntiesite, jolla tuodaan esiin osaamisesi laatu ja sopivuus asiakkaan tarpeisiin.

Samalla CV on yksi työnäyte, joka viestii tekijänsä työn laadusta. On tärkeää, että myyntiesite on tuotteen veroinen. Eli timanttinen.

Tässä työpajassa opit tämän kaiken:
– Kiteyttämään osaamisesi niin, että se herättää lukijan mielenkiinnon
– Laatimaan yhteenvedon osaamisestasi vangitsevasti
– Kuvaamaan aikaansaannoksesi vakuuttavasti ja ymmärrettävästi

Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu vakuuttamaan rekrytoija tai palvelusi ostaja osaamisestasi!

Kouluttaja: Janne Ruohisto, toimitusjohtaja, Intunex Oy (Skillhive)

Ajankohta: to 25.3.2021 klo 16.00 – 17.30 ja to 22.4.2021 klo 16.00 – 17.30

Toteutus: Ennakkotehtävä, kaksi 1,5 h työpajaa verkossa, välitehtävät

Hinta: 300 e, ilmainen Tohtoriverkosto ry:n jäsenmaksun maksaneille

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt.

Max osallistujamäärä 15, no-show maksu 20 e.

Huomioithan, että toteutus on kaksiosainen: ensimmäisessä webinaarissa johdanto ja tarkempi ohjeistus, jälkimmäisessä webinaarissa 4 vk myöhemmin käydään läpi välitehtävässä toteutetun harjoituksen tulokset keskusteluineen.

Lisätietoa kouluttajasta: Janne Ruohisto on yrittäjä ja kasvatustieteen maisteri. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus henkilöstön kehittämiseen liittyvistä tehtävistä valmentajana, kouluttajana ja rekrytoijana. Uran punaisena lankana Jannella on ollut tieto- ja viestintätekniikan hyödyntäminen osaamisen ja asiantuntijatyön kehittämisessä. Vuosina 2001 – 2002 Janne oli mukana CareerStorm Oy:ssa kehittämässä verkkopohjaista urasuunnittelupalvelun maailman johtavalle ura- ja rekrytointisivustolle Monster.comille. Vuonna 2006 Janne oli mukana Helsingin yliopistossa opetusteknologiapalkinnon voittaneen urasuunnittelua tukevan ammattikuvakoneen suunnitteluryhmässä. Vuonna 2008 Janne perusti Intunex Oy:n ja ryhtyi kehittämään osaamisen johtamiseen liittyviä toimintatapoja ja työvälineitä yrityksille. Yrityksen kehittämä Skillhive-alusta on asiantuntijoiden palkitsema ja asiakkaiden kiittämä.

Kouluttajakuva-Janne-Ruohisto