mikki

PitchPerfect -hissipuhekoulutus

Osaat paljon, mutta siitä kertominen on vaikeaa, varsinkin tuntemattomille ihmisille. Ja varsinkin silloin, kun pitäisi toimia nopeasti.

Olette hississä – tai vaikkapa Zoom-huoneessa – ja tilaisuutesi on kohta mennyt. Ette todennäköisesti kohtaa toisianne enää, eikä uutta tilaisuutta aloittaa yhteistyötä enää tule. Sinulla on vain 30 sekuntia aikaa esittää asiasi ja tehdä vaikutus. Tiedät, että tällaisiin tilanteisiin pitää olla ”hissipuhe” valmiina, muttet ole vielä ehtinyt laatia ja testata sitä.

Saatko hissipuheesi tehtyä tunnissa? Onnistutaan siinä yhdessä!

Dave Sayers Jyväskylän yliopistolta näyttää, miten käyttää ääntä tehokkaasti ja hioa puhetekniikkaa. Tekniikkaa harjoitellaan yhdessä pienryhmissä.

Kate Sotejeff-Wilson auttaa sinua kirjoittamaan hissipuheesi käyttämällä ”välipala”-kirjoitustekniikkaa (snack writing). Siinä kirjoitetaan ajatuksia muistiin viiden minuutin ajan, ja toiset viisi minuuttia hiotaan tekstiä. Lopussa pidämme hissipuheet toisillemme pienryhmissä.

Koulutuksessa käytetään Zoom-alustaa, joten pienryhmät on helppo toteuttaa. Tämä testikoulutus on Tohtoriverkosto ry:n jäsenille ilmainen, koska kouluttajat haluavat testata verkossa menetelmää, joka jo toimii hyvin livenä. Koulutukseen otetaan max 12 henkilöä.

Tervetuloa!

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 6.12.2020.

 

Lisätietoa: