Liity jäseneksi

Täytä hakemus alla ja tule mukaan toimintaamme!

Kun haluat oppia lisää akateemisen osaamisen tunnistamisesta, sanoittamisesta, tuotteistamisesta ja myynnistä, oikea osoite on Tohtoriverkosto. Tarjoamme työuran vertaistukea ja monialaista yhdessä tekemistä yli tieteenala- ja organisaatiorajojen.

Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 30 euroa kalenterivuodessa. Työnhakijat, opiskelijat ja eläkeläiset saavat maksusta 10 euroa alennusta. Huom! Väitöskirjaa tekeville ei ole määritelty kiinteää jäsenhintaa, koska myös työtilanteet vaihtelevat kokoaikaisesta palkkatyöstä apurahoihin.  Valitse maksutasoista se, kumpi soveltuu parhaiten omaan tilanteeseesi.

Jäsenmaksu suoritetaan yhdistyksen tilille vuosittain helmikuun 28. päivään mennessä. Maksavana jäsenenä saat vapaan pääsyn kaikkiin koulutuksiimme. Normaalihinta on noin 300 e per koulutus. Oppaina ovat kokeneet, pätevät ja innostavat asiantuntijat. Samalla olet aitiopaikalla vaikuttamassa siihen, millaista täydentävää osaamista ja vertaisoppia tutkijakoulutetut saavat. Toimintamme suunnitellaan aina yhteisöllisesti ja jäseniä kuunnellen. Jäsenet saavat käyttöönsä myös Tohtoriverkoston oman tietopankin Skillhive-alustalla.

Edustatko tiede- ja tutkimusmyönteistä yritystä tai organisaatiota? Kun haluat luoda tohtoreiden osaamisesta arvoa ja kertoa sen muillekin, liity yhdistyksemme kannatusjäseneksi! 100 euron vuosijäsenmaksulla saat logon ja linkin yhdistyksen pääsivulle sekä valintasi mukaan haastattelun tai juttupaikan Tohtoriverkoston blogissa.

Tohtoriverkosto ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset viipymättä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Please note: our community serves in Finnish only. If you are interested in hosting a sub-group for international members, please contact us at info@tohtoriverkosto.fi.

Pakolliset tiedot on merkitty *:lla.

Oppaan kansi
Jäsenenä saat käyttöösi oppaan, joka sisältää parhaat vinkit Tohtoriverkoston tapahtumista ja koulutuksista 2015-2020.